Показване на всички 11 резултата

Без какво не може да мине нито един автомобил? Ако сте си помислили за аксесоарите, то значи сте на прав път. Макар и за тях да се сещаме в последния момент, безспорно има аксесоари за автомобили, които могат да направят пътуването ни по-удобно и приятно. Не че без тях няма да стигнем там, където сме тръгнали, но защо да се лишаваме от комфорта, който те ни предлагат?

Какво представляват акесоарите за коли

Когато казваме аксесоари за кола, имаме предвид всички онези малки неща, които не са оригинална част от интериора на колата, но се закачат вътре. Примерно, такива са възглавниците за деца, закопчалката за колан с блокировка, както и чантичките за боклук.

За аксесоари се считат и веригите за сняг, които са ни толкова необходими, когато пътищата станат трудно проходими. Тях трябва да ги носим прилежно прибрани и да ги поставим само тогава, когато са нужни. Веригите не заемат много място и съвсем спокойно, можете да ги държите целогодишно в багажника. Други толкова полезни аксесоари за кола са подложките против буксуване, които също трябва да са налице при зимна обстановка на пътя.

При нас ще намерите и аксесоари за автомобил, които да помогнат за едно по-спокойно пътуване. Възглавниците за седалки, например осигуряват нужната подкрепа на врата и главата, когато пътниците имат нуждата от почивка. Ние предлагаме възглавници за кола за възрастни, които са изработени от мемори пяна. Освен това имаме и възглавници за кола за деца, които са съобразени с детските размери. Благодарение на тях, малките палавници могат да си починат и да заспят, дори и в колата.

Когато говорим за аксесоари за кола, няма как да не споменем и закачалките за чанти. Всяка дама знае колко неприятно е да си остави чантата на седалката и тя да се разпилее или да падне по време на движение. Всичко това може да бъде предвидено и предотвратено с помощта на закачалка за чанти. Тя се закача на седалката, а самата чанта виси надолу. За да се спести място вътре в купето, може да се снабдите и с двойна закачалка за кола. Тя дава възможност две дамски чанти да бъдат закачени едновременно.

Полезен аксесоар за кола е и чантичката за боклук за кола. Тя е изключително потребна, ако обичате да похапвате в автомобила. За всички, които обичат да пътуват на дълги семейни уикенди, този аксесоар е повече от задължителен. В противен случай, всякакви опаковки, празни пакети, найлончета и бутилки ще се търкалят по пода на автомобила Ви. Сами се сещате, че това не е нито приятно, нито особено хигиенично. Чантичката за боклук също се закача на металната част на облегалката, точно както и закачалката за чанта.Самата чантичка е с компактни размери и може да побере бутилки с диаметър до 18 см.

Всички аксесоари за кола, които предлагаме online, са на ниски цени. Ние считаме, че няма нужда комфортът да бъде скъп и всеки заслужава да шофира спокойно и без да се тревожи, че чантата му ще падне или пък че се търкалят празни бутилки по пода на колата му. Разгледайте нашите аксесоари за коли подробно и изберете най-добрите за вашият автомобил.

1
×