Автоматична тента за кола MYNEW 4.2 метра

(1 клиентски отзив)

540.00 лв.

  • Малко тегло, една трета от други аналогични модели
  • Мобилна батерия за по-лесно зареждане
  • Един бутон за стартиране

виж цялото описание

БЪРЗА ПОРЪЧКА
Код: 001 Категория:

Автоматично сгъване с дистанционно управление

Нова и патентована автоматична сгъната структура с безжично дистанционно управление, свободно разтягане, елегантна и лесна работа с нея.

Автоматично сгъване с дистанционно управление

Бутон Старт

Бутон Старт

  • Лесна работа без дистанционно управление, просто и практично
  • Един бутон за отваряне, затваряне и лесно съхранение

Измервана температура вътре в автомобила след излагане на слънце в летните дни

Измервана температура вътре в автомобила след излагане на слънце в летните дни

Защо автоматичната тента за кола MyNew има добър охлаждащ ефект

Въздухът се вентилира между тентата и колата, топлината не се предава в колата, дори ако температурата на повърхността на тентата се увеличи.

Защо автоматичната тента за кола MyNew има добър охлаждащ ефект

Защитете автомобила си от падащи обекти

Допълнителна защита

Леко тегло, една трета от аналогични тенти

По-висококачествените материали и по-разумната структура правят теглото на продукта по-леко от еквиваленти на същото ниво на пазара.

Леко тегло, една трета от аналогични тенти

Подвижна батерия за по-лесно зареждане

Лека и малка

зареждане

  • включете и заредете
  • малки размери
  • не заема място
  • лесна за използване

Автоматичен и ръчен режим на работа 2 в 1

Извадете заключващия щифт, за да превключите от автоматичен режим към ръчен.

автоматичен-ръчен режим

размери

В момента на пазара има широка гама от  автоматично покривало за кола. Това не е изненада, защото все повече шофьори по целия свят искат да предпазят автомобилите си по възможно най-добрият начин. Предполага се, че тентата за кола ще предпази автомобила ви от метеорологичните фактори и други външни неблагоприятни въздействия. Тук идва автоматичен чадър за кола на достъпна цена – MYNEW 4.2 метра.

Този автоматичен чадър за кола е „всичко в едно“ – изключително издръжлив и здрав. Това автоматично покривало за кола е изработен от закалени фибростъклени пръти. Тези пръти няма да се счупят, така че тентата за кола може да оцелее при многократно сгъване и разгъване.

Това усъвършенствано устройство предлага много ползи за водачите, особено през лятото и зимата, когато природните условия са по-екстремни. Тук сме ви приготвили и списък с най-големите предимства на този чадър за кола.

  • Безжично дистанционно управление с разширен обхват – можете да управлявате чадъра на автомобила с дистанционно управление. След натискане на бутона чадърът на колата ще започне да се разгъва. Необходими са няколко секунди, за да се отвори напълно. Процесът на инсталиране отнема 30 секунди. Това е иновация, която автоматизира процеса на покритие, което спестява време и енергия. Няма да ви се налага да покривате ръчно колата си. Отделно може да се възползвате и от бутон “старт”, разположен в основата на автоматичното покривало за кола.
  • Малка и компактна батерия, която се слага и маха много лесно и бързо. Малкият размер я прави лесно преносима и удобна за зареждане. Благодарение на батерията ви се радвате на безпроблемно автоматично движение на чадъра за кола.
  • Защитният слой, съставен от поликарбонат, предотвратява поглъщането на топлина. Поддържа автомобила сравнително хладно през горещите лета. Този материал също предпазва автомобила от вредното въздействие на слънцето. Най-често срещаният проблем е избледняването на боята. Поликарбонатно покритие ще предотврати избледняване. Въздухът се вентилира между тентата и колата, топлината не се предава в колата, дори ако температурата на повърхността на тентата се увеличи.
  • Автоматичната тента за кола има четири колана, които се увиват около дръжките на вратите и страничните огледала, за да държат чадъра за автомобил на място. Това не позволява премахването на покривалото. Коланите са трудни за рязане, което създава още една пречка за кражбата. Този дизайн предпазва и от пориви на вятъра, които могат да повдигнат чадъра от колата.
  • Основната функция на този автоматичен чадър за кола с ниска цена е да предпазва автомобила от вредното въздействие на слънчевата светлина, като блокира пряката слънчева светлина, от падащи предмети благодарение на гъвкавостта на покритието и от други влияния заради адаптивността и покривността на дизайна. Автоматична тента за кола MYNEW е едновременно изключително издръжлива, но и компактна. Нейното тегло е 3 пъти по-малко от конкурентни продукти. Нейните размери в сгънат вариант са 83 см дължина на 20 см широчина на 20 см дължина.

Тентата за кола лесно се побира в багажника и е винаги на ваше разположение при нужда. Подарете си тази иновация, с която лесно, удобно и без усилия да защитите автомобила си и да осигурите на себе си по-приятни условия при пътуване независимо че колата ви е била паркирана навън.

Тегло

4.8 кг.

Размери (Д X Ш X В)

83 X 20 X 20 см.

На база 1 мнение

5.0 средно
1
0
0
0
0

Добави мнение

  1. Николай Димитров

    Тентата е уникална. Много съм доволен от нея.

    Николай Димитров

0
×