Вериги за сняг с метални шипове

(1 клиентски отзив)

66.00 лв.

Цената е за един комплект – 6 бр. вериги в комплект, по 3 бр. на гума

ПВЦ веригите за сняг са изработени от еластичен полиетилен, устойчив на ниски температури.

Те са продукт, осигуряващ безопасността на автомобила при зимни условия или кал. Специалната грапава повърхност на веригата, с типичен грайфер, предотвратява буксуване и я кара да увеличава триенето с пътната настилка. Използва се обикновено при снежни и кални пътни условия, за да предпази гумата, за да предотврати приплъзване и да осигури нормалното движение на автомобила. Особено при зимни заснежени пътища, тя може ефективно да гарантира безпроблемното движение и безопасността на автомобила.

  • 6 бр. в комплект, по 3 бр. на гума
  • Подходящи за всички видове автомобили.
  • Използва се при спешни случаи!
  • Ограничение на скоростта – до 50 км / ч.
  • Вградените метални шипове в нея осигуряват добро сцепление, дори и при заледени участъци.
  • Веригите се закопчават посредством много здрав колан с метална катарама.
  • Не се препоръчват за движение по асфалт или с висока скорост.
  • Размер: 33х 27 см – големи, дебелина 10мм

Възползвайте се от още изгодни зимни промоции

Вериги за сняг с метални шипове
+
за 78.00 лв вместо 90.00 лв!
Вериги за сняг с метални шипове
+
за 74.00 лв вместо 81.00 лв!

* Отстъпката ще бъде калкулирана преди финализиране на вашата поръчка.

виж цялото описание

БЪРЗА ПОРЪЧКА
Код: 004 Категория:

Нашите клиенти поръчват тези вериги за сняг в комбинация с: Подложки против буксуване
Вериги за сняг с метални шипове 9

Поставяне

Поставете веригата върху гумата. С помощта на специално приспособление, издърпайте колана през джантата към вас и го закопчайте. Излишната дължина закопчайте обратно.
Поставянето е изключително лесно и не изисква специални познания, за разлика от конвенционалните вериги.

Гарантираме за отличното качество на веригата, и с нейна помощ няма да останете на пътя, дори и в най-лошите метеорологични условия.

Имаме удоволствието да ви предложим едно изключително решение за сигурността на вашия автомобил, когато се налага да шофирате при тежки зимни условия. Представяме ви вериги за сняг с разнообразни и много подходящи размери за всякакви гуми на една наистина изключителна цена.

Зимата, снегът и ледът са неприятели на шофьора и автомобила, особено ако последните не са подготвени за тях. В много случаи движението на колата е невъзможно, когато температурите са ниски и е натрупала дълбока снежна покривка. Това застрашава както здравето и живота на возещите се, така и изправността на автомобила.

Тези пластмасови вериги за сняг са много еластични. Те са пригодени за много ниски температури и се поставят лесно и удобно на губите. По време на сняг и поледица гарантират оптимално съприкосновение на гумата с твърдия пласт и по този начин гарантират устойчивостта на автомобила и сигурността при кормуването.

Тези изключителни ПВЦ вериги за сняг са произведени от висококачествени материали, които са устойчиви при екстремни условия, ниски температури и заледявания. Еластичният полиетилен, от който са изработени веригите за сняг, не допускат хлъзгане на гумите и могат да спасят живота на пътниците при най-неблагоприятни условия за пътуване през зимата. Зимни вериги могат да се използват и през есента, за кормуване в труднодостъпни райони, без пътища или само по почвени пътища, с големи коловози и наличието на кал. Те никога няма да ви подведат или изоставят колата ви в труден момент.

Предлагаме ви ново поколение вериги за сняг с размер 33х 27 см – големи, които са изработени със специална грапава повърхност, която гарантира пълна сигурност и може да измъкне автомобила и от най-тежкия и непроходим път, независимо дали става въпрос за сняг, лед или кал. Цената на тези пластмасови вериги за сняг е оптимална и конкурентна. Тя напълно отговаря на качеството и сигурността, които те могат да ви предложат. Зимните вериги се съхраняват в багажника, като не заемат място. Те са компактни, леки и удобни, а поддръжката им е много лесна. Тъй като са произведени от пластмаса и еластичен полиетилен, те не гният и се измиват много лесно, съхнат бързо и винаги са готови за употреба.

Независимо от качеството и вида на пътната настилка, дали тя е покрита със сняг, лед или кал или дали изобщо има път, тези ПВЦ вериги за сняг винаги ще изпълнят оптимално своето предназначение – те ще придадат устойчивост на автомобила и сигурност за пътниците, независимо от екстремната среда, в която пътувате.

Пластмасовите вериги за сняг не допускат приплъзване на гумите, когато автомобилът се движи по нестабилна основа заради заледяване или наличието на сняг. Те се монтират и демонтират много лесно. Цената на тези вериги за сняг ще ви изненада приятно и няма да се замислите, за да ги притежавате. В цената са калкулирани общо 6 броя в комплект, по три броя на гума ПВЦ вериги за сняг. Те са подходящи за всички видове автомобили и за най-разнообразни модели гуми, независимо от големината и износеността им. С тези вериги гарантирате вашата безопасност и сигурността на семейството и близките си.

Често се налага всеки шофьор да използва автомобила си в неблагоприятни климатични условия. За да си гарантирате сигурност, използвайте новото поколение вериги за сняг, които ви предлагаме. Те се закопчават посредством много здрав колан с метална катарама, което им придава допълнителна устойчивост на самата гума и гарантира, че фиксацията им е 100 % и няма да помръднат, независимо от наличието на големи количества лед, кал или сняг.

Дебелината на пластмасовите вериги за сняг е 10 мм, което е напълно достатъчно за гарантирано и пълно сцепление.  Във веригите за сняг са вградени специални метални шипове, които допълнително гарантират тяхната здравина, надеждност и издръжливост. При екстремални условия, когато кормуването е много трудно, тези вериги ще ви помогнат да управлявате лесно колата си и да пристигнете сигурно там, за където сте тръгнали.

Когато използвате тези ПВЦ вериги за сняг е необходимо да знаете, че препоръчителната скорост на автомобила не бива да надвишава 50 км/час, защото това гарантира тяхната надеждна фиксация. Не е препоръчително те да се използват, когато колата се движи по асфалт и то с висока скорост. Ако направите това, рискувате сериозно да повредите веригите за сняг и да не можете да ги използвате, когато наистина имате нужда от тях. Гарантирайте спокойствието си през зимата и се снабдете с пластмасовите вериги за сняг на изгодна цена и с доказано качество.

Размер:

33х 27 см

Дебелина:

10 мм.

Цвят:

жълт

90.00 лв. за 2 артикул(а)

На база 1 мнение

5.0 средно
1
0
0
0
0

Добави мнение

  1. Калоян Христов

    Много са удобни за поставяне, с тях колата не буксува, нито приплъзва. Доволен съм

    Калоян Христов

0
×