Лента за глава за столче за кола за бебе


8.00 лв.

  • Лентата за глава помага за спокойния сън на вашето бебе при пътуване. Подходяща е за всички бебешки столчета.
  • Изработена е от висококачествен мек памук.
  • Дължина 30 см.
  • Има регулировка на закопчаването в зависимост от седалката, която използвате.
  • Цвят: син или розов

виж цялото описание

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА
Код: 014 Категория:

Изберете бебешка лента за глава – за момче или момиче

бебешка лента за глава - за момче или момиче

Тази лента за глава на бебе е едно удобно и хитро решение, което гарантира сигурността на вашето мъниче, когато се вози в автомобил на задната седалка в специализираното бебешко кошче. Лентата за глава на бебе е подходяща за прикрепяне към всички видове бебешки столчета и се поставя и отстранява много бързо и лесно, без никакви усилия.

Тя се слага в горната час на бебешкото столче, като се закрепва стабилно за него и по този начин нежно фиксира бебешката глава. Основното предназначение на модерните ленти за глава за бебе е да придържат главата на бебето, когато спи по време на пътуването, и по този начин освен да гарантира неговата сигурност, да му осигури и спокоен сън в най-удобната поза в бебешкото столче на автомобила.

Предлаганата от Auto-Mobile лента за глава за столче за кола е изработена от висококачествен памук, което я прави достатъчно мека и нежна за главата на вашето дете. Това изключва всякакъв вариант за нараняване при евентуален сблъсък, преминаване през неравност от страна на автомобила или вибрации. С нейна помощ бебето ще спи спокойно по време на пътуването и ще може максимално дълъг срок да бъде в покой в автомобила. Лентата за главата на бебето при пътуване притежава регулировка на закопчаване в зависимост от седалката, на която се поставя. Това я прави уникална и тя може да се използва за всички видове седалки, независимо дали те са предназначени за няколкомесечни бебета или за по-големи деца.

Осигурете си спокойствие, като използвате лента за глава на бебе при пътуване. Това е единственият вариант, който напълно гарантира безопасността в колата на вашето малко дете. Лентите за глава на бебе са решени в син или розов цвят в зависимост от пола на детето. Те са ведри, елегантни и оригинални и излъчват спокойствие. Вие можете да им се доверите напълно. Лентата за глава за столче на кола гарантират сигурността на вашето бебе по време на пътуването.

Цвят:

Син, Розов

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Лента за глава за столче за кола за бебе”.

Няма мнения.

1
×