Луксозен детски огранайзер за кола


От: 22.00 лв.

Цена за 1 бр: 22 лв.

Цена за 2 бр: 40 лв.

  • Един много красив и удобен детски органайзер, който ще ви улесни максимално при съхранение на вещите за вашето бебе. Органайзерът има 2 джоба за бутилки или пюрета, джоб за кърпички, памперси и още 2 джоба за други принадлежности – телефон, портфейл, ключове или др.
  • Органайзерът Лукс Кидс се поставя на задната част на предната седалка на автомобила. Стои много стабилно и е изключително здрав.
  • Цветове: сив и черен

виж цялото описание

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА
Код: 019 Категория:
Виж списъка с желани

Ако искате всичко да ви е под ръка когато пътувате с вашето малко съкровище, това е вашият органайзер.

Лесно поставяне

Луксозен детски огранайзер за кола монтаж

Има някои аксесоари за вашия автомобил, които просто трябва да притежавате. Такъв авто аксесоар е и нашият луксозен детски органайзер за седалка на кола. Той притежава не просто уникален и красив дизайн, който да допълни перфектно интериора на колата, но и въвежда невероятна подреденост и удобство за вещите на вашето дете.  Избирането на луксозен детски органайзер за кола е мъдро решение, ако искате да имате специално място, на което да стоят всички принадлежности на вашето бебе – бутилки, кърпички и т.н.

Преди да поръчате вашия луксозен детски органайзер за кола, ето какво трябва да вземете предвид:

Размери

Трябва да знаете размера на органайзера на задната седалка, който купувате, така че да знаете дали той ще пасне добре на вашия автомобил. При нас можете лесно и бързо да проверите размера на избрания модел. Както и други продукти, има различни размери органайзери спрямо типа автомобил. Предлагания при нас луксозен детски органайзер за седалка на кола е с универсален размери, така че да пасне на всяка една седалка.

Материал

Най-сигурно искате новият ви органайзер на задната седалка да ви издържи дълго време. Това означава, че искате да бъде направен от здрави материали и да има подсилени шевове. Този детски органайзер е изработен от изключително устойчиви материали, за да можете вие и детето ви да се възползвате от организираното пространство максимално дълго.

Монтаж

Продуктите за организиране на вътрешната част на автомобила ви обикновено са много лесни за инсталиране. Предпазният колан на седалката се прокарва през материала на гърба им. От друга страна, моделите, които се поставят на гърба на предните седалки, се прикрепят по различни начини. За най-лесната възможна инсталация на тях, потърсете органайзери, закрепващи се за предната седалка. Този модел се закрепва бързо и лесно с лента в горната част на седалката и с две допълнителни ленти в основата на седалката за по-голяма стабилност.

Отделения

Така че не забравяйте да изберете органайзер на задната седалка, който има повечето от тези, които искате. В този модел Лукс Кидс може да се възползвате от няколко типа отделения – 2 джоба за бутилки или пюрета, джоб за кърпички, памперси и още 2 джоба за други принадлежности – телефон, портфейл, ключове или др.

Почистване

Слагате ли органайзер на задната си седалка в кола, в която превозвате по-малките си деца? Тогава по-добре се уверете, че новият ви органайзер е водоустойчив и миещ се. Тези авто аксесоари обикновено издържат дълго време, така че определено искате да можете да ги почистите бързо и лесно, без да ги повредите в процеса. Лукс Кидс е проектиран от бързосъхнещ материал, който се чисти лесно.

Гаранция за качество

Лукс Кидс е една чудесна вещ, която всеки може да притежава. С казаното до тук нямате нито една причина да не закупите този полезен аксесоар, който е с гарантирано качество и висока функционалност.

Подарете удобство и организираност за вас и децата ви. Уверете се сами как само с един луксозен детски органайзер може да пренаредите цялото място около задната седалка и всичко необходимо да ви бъде на една ръка разстояние.

Цвят:

Сив, Черен

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Луксозен детски огранайзер за кола”.

Няма мнения.

0
×