Показване на 1–15 от 16 резултата

Защо да купите автомобилно покривало?

покривало за колаПричините са много, но главната е да защитите вашата инвестиция и да запазите автомобила си. В зависимост от вашите нужди може да намерите при нас различни видове покривало за кола и в разнообразни размери – автоматична тента, модели за зимата, за предно стъкло и други.

Предимства на нашите покривала за автомобили:

  • Използването на покривало за кола за зимата ще ви спести досадното стъргане на предното стъкло от сняг
  • Предотвратявайте неестетични вдлъбнатини, удари и драскотини
  • Защитавайте колата срещу унищожаване вследствие на природни стихии като силен вятър, градушка
  • Действа като отлично средство за предпазване от кражби
  • Поставете бариера между боята и вредното атмосферно влияние

покривало за предно стъкло на колаИма определено усещане, което изпитвате, когато откриете тази първа вдлъбнатина, или надраскване на новото си превозно средство. За съжаление, тези неприятни следи по колата са често факт и освен ако не покриете автомобила си с подходящото покривало за автомобил, няма как да ги пропуснете. Използването на автомобилно покривало обаче добавя допълнителен защитен слой срещу лоши метеорологични условия, чужди автомобили или недоброжелателни хора, преминаващи покрай вашия автомобил.

Защита от природни опасности

Птици, дървета, прах. Те със сигурност изглеждат достатъчно безобидни, но без покривала за автомобили, те могат да нанесат сериозни щети на колата. Често се случва пернатите приятели да оставят “подарък” върху част от колата. Киселинното съдържание, веднъж попаднало в боята на колата, действа разяждащо. Затова с покривала за леки коли ще запазите автомобила си чист и с по-качествена боя за дълго време.

Сенчестото място под дърво изглежда много примамливо, особено през лятото. Обаче паркирането под дърво може да предизвика хаос във външността на вашия автомобил. С едно висококачествено покривало за предно стъкло на кола против слънце може да паркирате, където пожелаете, защото то ще запазите температурите в колата нормални и няма да бъдете зависими от търсене на сянка.

покривало за кола за зиматаОтделно от това с ползването на покривало за кола на разумна цена ще защитите превозното средство от клони, ядки, плодове и цветен прашец, уличен прах. Независимо дали е на закрито или навън, когато прахът седи върху боята ви, той става абразивен и причинява драскотини на момента. Докато ги забележите, вече е късно. Както тъканите за покритие на автомобили на закрито, така и материите за външни автомобилни покрития са проектирани да пазят надеждно праха от повърхността на вашия автомобил.

Покривало против кражба

Въпреки, че може да изглеждат само като тънък слой плат, устойчивите покривала за коли от Auto-Mobile може да свърши невероятна работа, като държи крадците далеч от вашия автомобил.

покривало за кола ценаТъй като времето е от решаващо значение да не бъдат хванати, крадците често минават покрай покрити превозни средства, които отнемат повече време, за да влязат, и търсят лесна плячка. И ако добавите допълнително заключване към покривалото на колата си, кражбата на автомобила ви ще се превърне почти в мисията невъзможна.

Предпазване от всякакъв тип метеорологичните условия

Не е нужно да сте метеоролог, за да знаете, че суровото време може да нанесе сериозни щети върху вашия автомобил. Понякога един ситен дъжд не представлява реална заплаха. Въпреки това, на пръв поглед безобидния дъжд може да намери своя път в малките драскотини или петна и да започне процеса на корозия. А киселинният дъжд ще довърши колата. Водоустойчивото покривало за кола ще поддържа автомобила ви винаги защитен и сух.

От друга страна, суровите ултравиолетови лъчи и интензивната топлина на слънцето увреждат трайно цвета на боята. Покривало за кола против слънце е като слънцезащитен крем за вашия автомобил, блокиращ вредната UV светлина и предотвратява разграждането на боята.

покривало за автомобилИ не на последно място следва и зимния период, когато влагата, ниските температури и солта в снега, мога да нанесат последния удар върху визията на вашия автомобил. Препоръчваме ви да си вземете зимно покривало за кола против замръзване, за да осигурите солидна защита и през най-тежката зима.

Избор на покривало за кола на разумна цена

Изборът на точното покривало за кола за зимата или лятото се води главно от вашите изисквания и желание за защита на целия автомобил или част от него. Другият важен фактор за закупуване са метеорологичните условия и размера на самото превозно средство. Разгледайте в нашия сайт всички варианти за протекция на автомобила и поръчайте това, което отговаря на вашите нужди. Не оставяйте колата си на случайност, а се погрижете за нейната здравина и добър външен вид.

0
×