Протектор за предна седалка на кола


От: 18.00 лв.

Цена за 1 бр: 18 лв.

Цена за 2 бр: 30 лв.

  • Ако имате малки деца, вие неминуемо се нуждаете от протектор за гърба на предната седалка на вашия автомобил. Този прозрачен протектор ще предпази вашата седалка от калните и мръсни обувки на децата и няма да ви се налага да перете и чистите седалката. Ще си спестите излишни забележки и ще се наслаждавате на пътуването.
  • Когато имате протектор, спокойно може да поставите краката си върху него и да си почивате пълноценно по време на пътуването.

виж цялото описание

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА
Код: 021 Категория:
Виж списъка с желани

Протекторът се почиства изключително лесно с мокра кърпа. Той е много здрав и издържа на сериозен натиск, удар и триене.

Доставете комфорт на вашите деца.

Настъпва време за една много ценен и полезен автомобилен аксесоар. Попитайте всеки родител, който ежедневно вози детето си в колата. В такъв момент, макар и за кратки разстояние, си даваш реална сметка колко важен може да се окаже за теб и твоето превозно средство – протектор за седалка на кола. В един миг тази малка вещ става липсващо парче от интериора на вашия автомобил.

Протекторът има една главна цел: да предпази салона на колата ви както от малки крачета, така и от по-големи пътници, които се возят на задната седалка. При нас може да откриете огромно разнообразие от всякакъв тип аксесоари за автомобил, включително и всякакви разновидности на протектори за седалка на кола. Продуктът има няколко основни предимства, които няма как да не подчертаем:

  • предпазва изцяло задната част на предната седалка от мръсотия, наранявания и разкъсвания в следствие на допир с обувки, крака или други предмети;
  • създаден е по такъв дизайн, който приляга идеално към гърба на всяка седалка, за да я предпази изцяло;
  • материалите за изработка на протектора са избрани специално, така че да съчетават безупречна издръжливост, еластичност при поставяне и възможност за бързо съхнене;
  • автоаксесоарът се почиства без никакво усилие с помощта на мокра кърпа или малко вода. Това го прави лесен за поддръжка и намалява разходите за пране на тапицерия;
  • ползването на протектор за предна седалка на кола позволява повече удобство и спокойствие по време на пътуване, защото пасажерите могат да поставят краката си на предната седалка, без това да уврежда нейния външен вид;
  • здравината е съобразена за устойчивост при натиск, триене или удар;
  • монтирането става съвсем бързо, като закачите лентите в горния и долния край на седалката;
  • протекторът е решен в прозрачен цвят, така че да не нарушава естетиката на интериора на всеки автомобил.

Това са само една малка част от плюсовете при употребата на протектор за седалка за кола. Този аксесоари за кола е на напълно достъпна цена, чиято стойност напълно си заслужава заради високата полезност и защита. Разгледайте онлайн магазина ни, за да разберете повече за предлаганите от нас протектори. Освен тях може да намерите функционални органайзери, предпазни покривала за всеки сезон, възглавници за седалки, вериги за сняг, подложки против буксуване и други. Свържете се с нашите консултанти за повече информация или въпроси, свързани с избран от вас продукт.

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Протектор за предна седалка на кола”.

Няма мнения.

1
×