Показване на всички 6 резултата

Откъдето и да го погледнем, все повече и повече, с времето хората практически живеят в колите си. Между дългите пътувания, пътувания до и от залата за спортуване, работата, детската градина или училището на децата, хората прекарват огромна част от деня си, седейки в колата си. Това пък от друга страна означава, че все повече и повече от техните вещи се озовават и в целия им автомобил – по пода, седалките, багажника. Това може да доведе до много разхвърлян автомобил, защото просто няма къде да се сложи всичко. Това е мястото, където един органайзер за кола може да ви бъде от огромна полза.

Какви органайзери за коли можете да намерите?

За гърба на седалката

Друга ценна стока е органайзер за седалка на кола, който се побира над предните седалки и има джобове и торбички, достъпни от задната седалка. Този вид органайзери за кола са идеални за хора с малки деца, които се возят в задната част на автомобила. Те може да се използва за съхранение на малки играчки, книги или други неща, които да забавляват децата по време на пътуването с кола. Много от тях над организаторите на седалки също имат място за малка торба за боклук. По този начин боклукът се събира на едно място и прави почистването на автомобила по-лесно.

Детски модели

При нас може да откриете огромно разнообразие от органайзер за седалка на кола – от луксозен модел за таблет, вариант с много отделения, опция с масичка за повече комфорт и органайзер за кола с широки джобове.

Луксозни

Има и такива органайзери на добра цена за предни седалки, които действат като мини шкафове или бюра за бизнесмени. Работещите хора в сферата на бизнеса са прекалено заети ходене по срещи и често ползват колата си като подвижен офис. В органайзера с много джобове, има място за папки, химикалки, моливи и други офис консумативи.

Протектори за седалки

В категорията органайзери за кола може да намерите и висококачествени протектори за задната част на предните седалки. Благодарение на тях може да защитите дамската на автомобила от всякакви петна и мръсотия. Органайзерът с маса може да се използва за поставяне на вещи, лаптоп или просто водене на записки.

За багажник

Има органайзер за кола с различно предназначение – за багажници, задни седалки и предни седалки. Органайзерът за багаж разделя багажника в по-малки отделения, което може да позволява предметите да бъдат по-подредени и защитени Освен това, не позволява на хранителните стоки да се съберат на едно място с аптечката за колата или пожарогасителя. Органайзерите за багажник могат много лесно да се преместят или извадят, за да бъдат лесни за употреба.

Органайзерът за кола може да бъде много полезен за заети хора. С тази малка вещ може да въведете пълен ред в колата и да подредите околното пространство спрямо изискванията си. Разгледайте ги онлайн в нашия сайт, където ще намерите най-подходящия за вас на неустоими цени. В Auto-Mobile имаме периодични промоционални активности на различни видове удобни органайзери за коли на едни от най-ниските цени.

0
×