За нас

Кои сме ние?

Auto Mobile е онлайн магазин за автоаксесоари, в който ще намерите богато разнообразие от качествени продукти на едни от най-достъпните цени на пазара.

Нашата мисия

Екипът ни се стреми да удовлетворява на високо ниво всички нужди на своите клиенти. Целта ни е да бъдем винаги в крак с тенденциите и да предлагаме атрактивни и полезни аксесоари за вашата кола.

Защо да изберете нас?

Имаме богат опит в онлайн търговията и разбираме много добре от какво имат нужда нашите клиенти. Подбираме старателно всеки продукт, който можете да видите на сайта, за да бъдем сигурни, че ще останете доволни от неговото качество.

С какво можем да ви бъдем полезни?

Нашите специалисти са винаги на разположение, при нужда от допълнителна информация за даден артикул или при затруднения при избора на продукт, който да задоволи вашите нужди. С наша помощ ще направите добре информиран избор.

Нашите предимства

Ние не правим никакви компромиси с качеството на предлаганите в магазина продукти. Стремим се винаги да предлагаме работещи и иновативни решения за всеки проблем, свързан с вашата кола.

Свържете се с нас в работно време на посочените телефони или по всяко време по имейл, за да ви препоръчаме най-подходящия за нуждите ви продукт.

Поръчаните продукти се доставят в рамките на един или два работни дни до желания от вас адрес или куриерски офис. При поръчки над 120 лв ще получите своята поръчка напълно безплатно.

Стремим се да предлагаме своите продукти на максимално ниски цени. Периодично в сайта можете да намерите любимия продукт на още по-ниска цена – следете нашите актуални промоции онлайн. По всяко време можете да се възползвате от допълнителни отстъпки – 3% от стойността на поръчката, ако е над 200 лв, и 5% намаление за поръчки над 500 лв.

При нас ще откриете интересни и функционални продукти, с които доскорошните ви проблеми в колата трудно намираха решение – от защита за автомобила от климатични влияния, до вкарване на ред в купето на автомобила.

0
×