Закопчалка за колан с блокировка – отварачка


5.00 лв.

  • Тази закопчалка за колан може да използвате когато паркирате или маневрирате и не желаете алармата за колана да ви безпокои. Тя се поставя в заключващото устройство на обезопасителния колан и по този начин елеминира алармения сигнал за незакопчан колан.
  • Не се препоръчва да я използате при шофиране.
  • Закопчалката има двойно предназначение. Може да я използвате и като отварачка за бира или безалкохолна напитка.

виж цялото описание

БЪРЗА ПОРЪЧКА
Код: 016 Категория:

Лесно поставяне без инструменти

Закопчалка за колан с блокировка отварачка

Нашата закопчалка за колан е изключително ценна, полезна, нужна и ефектна придобивка за вашият автомобил. Тя представлява закопчалка за предпазен колан, която, поставена на определено място, може да елиминира алармата, която се активизира, ако не сте си сложили предпазният колан. Често тези звуци са неприятни, особено когато ни се налага да направим сложна маневра с автомобила, например на заден вход.

Когато младите и особено неопитните шофьори са ангажирани с по-трудно каране, е добре да бъдат елиминирани всички странични дразнители, които могат да отклонят вниманието им и да доведат до нежелани последици. Нашите закопчалки за кола правят имено това – стопират неприятните и отклоняващите внимание звуци.

Когато паркирате или маневрирате, поставената в долната част на предпазителния колан тази закопчалка за колан на кола действа безотказно и по един позитивен и добронамерен начин „заблуждава“ електронната система на автомобила. Този уникален уред може да ви бъде полезен само в най-отговорното маневриране и когато е наложително да правите движения с автомобила на малка площ с ограничена видимост.

Не се препоръчва закопчалки за колани да се използват по време на движение на автомобила, когато имате добра видимост и скарате по равен път. В този случай, от гледна точка на сигурността, всички електронни системи на автомобила трябва да работят оптимално.

Закопчалката за предпазен колан се поставя много лесно, като за това не са необходими никакви специални инструменти. Нужно е само да я прикрепите на съответното място и тя вече е готова за действие. По естествен начин ще елиминира звуковия сигнал, когато не сте поставили предпазния си колан, и по този начин ще можете да се съсредоточите при предприемане на по-трудни маневри, когато управлявате автомобил.

Закопчалките за колан могат да бъдат безценен помощник при маневриране за водачи, които все още нямат опит и се притесняват от движение на колата си на заден ход, когато наоколо има много автомобили, или паркирането се извършва в стеснена среда с ограничено пространство.          В този случай закопчалката за колан просто е задължителен атрибут за младия шофьор. Доверете се на това ново изобретение, което поставя съвременни стандарти в шофирането, и ще се убедите, че управлението на автомобил не е никак трудна работа. Когато изпълнявате по-сложни маневри, паркирате в тесния гараж или на препълнения паркинг, закопчалките за колан са наистина безценният помощник.

Използването на това улеснение не е незаконно и няма да имате проблеми с органите на реда, защото закачалката за колан на кола е много дискретна и няма как да се забележи. Тя се поставя на точното място, в точното време, бързо и сигурно, и винаги ще бъде готова да служи безотказно. Снабдете се бързо с това малко техническо чудо и станете добър и отговорен шофьор към останалите участници в движението. Закопчалките за колани имат и други приложения. Те могат да се използват за отваряне на бутилки за безалкохолни напитки или бира например. В горещите летни дни те могат да Ви бъдат неочакваният помощник и да ви спасят от жажда. Доверете се на този изключително ценен автоаксесоар и забравете грижите и напрежението при паркирането в тесните улички, където мястото е силно ограничено.

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Закопчалка за колан с блокировка – отварачка”.

Няма мнения.

0
×