Детска възглавница за кола за път


10.00 лв.

  • Детската възглавница за кола е много удобна при пътуване, когато деца спят или си почиват.
  • Тя се поставя много лесно на обезопасителния колан. Осигурява опора на детската главичка и благоприятства за спокойния сън на вашите деца. Възглавницата е мека и на нея вашето дете ще спи спокойно и непробудно.
  • Цвят: розов или сив

виж цялото описание

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА
Код: 011 Категория:
Виж списъка с желани

Изберете своя цвят – за момче или момиче

Детска възглавница за кола

Детска възглавница за кола 5

Когато пътуваме и то на дълго разстояние, удобната детска възглавница за кола е един от автоаксесоарите, които никога не трябва да забравяме. Нашите деца са нашето най-скъпо, нашето бъдеше и това е причината да им предлагаме всички удобства при всякакви ситуации.

Тя осигурява на детето не само спокойно и удобно пътуване, но и му помага да се чувства комфортно и удобно, когато заспи. Нашата детска възглавница за път се поставя на обезопасителния колан, с който е осигурено детето на задната седалка на автомобила.

Така, по естествен начин, то може да обляга главата си на нея, да се почувства комфортно и спокойно и незабелязано да заспи. Това улеснява родителите и пътуването за детето става незабелязано. Детската възглавница за автомобил е необходимото средство при всяко пътуване.

Тя е произведено от висококачествени материали и няма никаква възможност детето да бъде направено. Тази чудесна детска възглавница за пътуване има само едно предназначение да направи пътуването както на детето, така и на възрастните приятно и безпроблемно.

Детската възглавница за кола е удобна и ергономична и по естествен начин предразполага пътуващото в автомобил дете към заспиване и приятен и пълноценен сън. Тя се предлага в много подходящи цветове за момче или момиче, а цената и е без конкуренция.

Цвят:

Розов, Сив

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Детска възглавница за кола за път”.

Няма мнения.

1
×