Възглавница за седалка на кола мемори пяна


От: 78.00 лв.

Цена за 1 бр: 78 лв.

Цена за 2 бр: 140 лв.

  • Регулируема височина според главата на всеки
  • Когато не се използва, може да се прибере в позицията на съществуващата опора, така че да не заема място
  • Лесен и бърз монтаж от един човек
  • Може да се монтира на всеки автомобил, независимо от разстоянието на металните опори

Това е един нов продукт, който ще ви донесе изключителен комфорт при пътуване, особено когато се налага да подремнете по време на път.

Възглавницата за кола е много удобна и за деца, защото те обикновено спят по време на път и когато нямат опора на главата, се събуждат. С новата възглавница за кола, вие и вашите деца ще може да пътувате, да спите и да почивате, както и да се насладите на удоволствието от своето пътуване.

Ако децата са важни за вас, този продукт ще улесни вашия и техния живот.

виж цялото описание

Изчистване
БЪРЗА ПОРЪЧКА
Код: 003 Категория:

Изпробвахме 5 модела на различни производители и избрахме за вас най-доброто! Изключително здрава възглавница, много лесен монтаж, дебел дунапрен 4 см, много добра опора за цялата глава, качествена кожа и шев, които ще паснат идеално на вашия автомобилен интериор.

Цвят: 3 налични цвята:черен, бежов, кафяв

цветове възглавница за кола

Възглавница за кола – III-то поколение

Възглавница за кола - III-то поколение

Размер:

размер възглавница за кола

На какъв тип седалка може да се монтира?

На какъв тип седалка може да се монтира?

Списък резервни части:

Списък резервни части

Опаковка:картонена кутия с размери: 26x20x10 см

Опаковка:картонена кутия

Монтаж:

Монтаж на възглавница за седалка
Монтаж на възглавница за седалка 2

Възглавница за седалка на кола мемори пяна 2

Възглавница за седалка на кола мемори пяна 3

Възглавница за седалка на кола мемори пяна 4Възглавница за седалка на кола мемори пяна 5

Когато пътувате с деца на дълъг път, винаги се налага те да поспят и в този случай може да възникне проблем. Затова най-правилното решение в този случай е покупката на възглавница за кола за деца. Тя се поставя безопасно на автомобилната седалка и е много удобна за спане в колата. Възглавницата е изключително мека и удобна и наистина може да осигури спокоен сън на Вашето дете по време на дългото пътуване. По този начин малчуганът ще приеме екскурзията по-лесно и няма да създава обичайните грижи, които обикновено се случват, когато децата пътуват дълго време.

Тази възглавница за седалка на кола е подходяща за деца от всички възрасти, тя може да се поставя навсякъде в колата, където детето може да се почувства комфортно с нея. Произведена е от качествени материали, като са спазени всички изисквания на националното и европейското законодателство. С помощта на тази възглавничка за път можете да си осигурите спокойствие и комфорт по време на пътуването и да гарантирате нормалния и пълноценен сън на вашето дете. С нейна помощ то ще забрави натоварването по време на път и ще се отпусне спокойно в колата. Това важи за всеки, който не приема добре дългото пътуване и не може да издържа, изминавайки продължителни разстояния с автомобил.

Когато детето ви заспи спокойно, вие имате възможност да изминавате по-дълги разстояния, без да спирате. Именно в това се корени основното удобство на тази възглавничка за кола.

Нашите възглавнички за седалка на кола са подходящи не само за вашето дете. Тя може да се използва с успех и от възрастни – от всеки, който пътува на дълго разстояние и иска удобно и комфортно да се наслади на пътуването, без да се напряга, а да се облегне удобно на възглавничката за път. След като се закрепи на седалката на автомобила, нашите авто възглавници може да се регулират на височина, съобразно ръста и възрастта на този, който ще я използва. Това я прави универсална и практически подходяща за всяка възраст, всеки пол, независимо от ръста и теглото на пътуващия.

Качествените възглавници за седалки на кола са необходимия и ценен атрибут при всяко пътуване, особено при дълги разстояния. Те ви дават възможност да отпочинете по време на пътя, да съберете мислите си, удобно облегнали глава. Възглавниците за кола осигуряват допълнителен комфорт и правят дългия път наистина приятен. С тяхна помощ няма да изпитвате постоянни болки във врата след дългото пътуване, а тази част на тялото ви нормално и естествено ще заема такава поза, в която да се чувства най-удобно.

Удобните ни възглавнички за кола се монтират много бързо и удобно на всяка една от седалките на автомобила в зависимост от вашите предпочитания. Това става само от един човек, като не се изискват някакви особени инструменти. Това ще ви спести много време и неудобства и ще имате възможност бързо и лесно да променя местоположението на възглавницата за кола в зависимост от това на коя точно седалка ще искате да я разположите. Когато я използвате, ще можете да спите удобно и сигурно в колата по време на пътя. След като се  събудите, вратът няма да ви боли и ще сте в оптимална форма.

С използването на възглавничката за кола ще преоткриете комфортното пътуване с автомобил, без да се налага да заемате различни нетрадиционни пози, особено когато заспите по време на пътуването. Можете да си позволите тези авто възглавници на една наистина неустоима цена, която няма конкуренция.

Възглавничките за кола, които ви предлагаме, са изработени от много качествени материали, като във вътрешността им има мемори пяна, гарантираща невероятно удобство и приятно усещане, когато се отпуснете на нея. Доставете си огромно удоволствие с това наистина невероятно предложение и преоткрийте комфортното и безпроблемно пътуване с кола с помощта на уникалните възглавнички за автомобил. Това ще бъде вашият най-добър избор, ако ви предстои дълъг път с кола.

Цвят:

Черен, Бежов, Кафяв

Функция:

Почивка за главата, почивка за врата, опора за спане

Размер:

36x25x14см

Прибираща се:

Да

Материал:

ABS държач, PVC, дунапрен

Тегло:

1.1 кг.

Опаковка:

1бр/кутия

Размер на кутията:

26x20x10см

Гаранция:

1 година

На база 0 мнения

0.0 средно
0
0
0
0
0

Добавете първото мнение за “Възглавница за седалка на кола мемори пяна”.

Няма мнения.

0
×